Nieuwtjes uit de Adelheidstraat

Op 13 maart 2019 is zeer plotseling overleden, op de jonge leeftijd van 59 jaar, onze kleurrijke en kunstzinnige Tiny Elema. Tiny zal, op 20 maart, in familiekring begraven worden.
Zoals op de kaart staat blijven de fijne herinneringen aan Tiny.Ga met de muis over de kaart voor de binnenkant.

Rouwkaart_Tiny_Elema

In de vroege ochtend van zondag 23 september 2018 is overleden, na een dramatische val van de trap, onze buurtgenoot Kees Bouwman. Kees was een gezellige buurtbewoner en altijd in voor een praatje. Hij had net het geluk gevonden en was kort geleden getrouwd met Truus. Vrijdag 28 september kunnen we afscheid nemen van Kees. In tegenstelling wat op de kaart staat zijn de straatbewoners welkom thuis bij Truus.

Op 9 mei 2018 is Gijs geboren. Gijs is de zoon van de trotse ouders Karin en Arjen en de kleine broer van Eva. Welkom in de Adelheidstraat Gijs.

Geboorte Gijs

Op 27 februari 2018 is Noor geboren. Dochter van Roeline en Paulus. En kleine zus van Mette. Welkom in de Adelheidstraat Noor.

Noor

Op 23 april 2017 is om 04:09 geboren Sverre Thomas. Zoon van Sarah en Tim en broertje van Veerle en Livia. Sverre woog bij de geboorte 3855 gram. Welkom in de Adelheidstraat Sverre.

Op 06 januari 2016 is Livia geboren. Dochter van Tim en Sarah en zusje van Veerle. Welkom deze nieuwe kleine bewoner van de Adelheidstraat.

Geboorte Livia

Op 20 november is overleden onze straatgenoot Jan Modderman. Jan is kort ziek geweest en heeft nu de rust gevonden die hem toekomt. Het afscheid van Jan heeft op woensdag 25 november plaatsgevonden.

Jan Modderman Overlijden

Op 18 oktober is overleden onze Mevrouw Heuker op de leeftijd van 93 jaar. Mevr. Heuker woonde de laatste maanden in een verzorgingshuis
omdat het zelfstandig niet meer helemaal ging. Het laatste straatfeest heeft ze dan ook niet meer, actief, meegemaakt.
Mevr. Heuker is op 21 oktober 2015, overeenkomstig haar wens, in familiekring begraven.

Mevr. Heuker

Op 11 maart 2015 hebben wij een nieuwe Adelheidstraatbewoner mogen verwelkomen. Geboren is Lennart James Dob.
Zoon van Erik en Willeke en broertje van Mats en Eva op nummer 16. Welkom in onze straat Lennart.

Lennart Lennart

 

Op 11 mei 2013 is zeer plotseling, ten gevolge van een tragisch ongeval overleden Trijnie Kladder, levenspartner van Claire.

Trijnie
Trijnie

Op 12 april 2011 is geboren Suus. Zusje van Bram en dochter van Babet en Douwe! Bram, Babet en Douwe zijn apetrots zoals te zien is op hun prachtige kaart.

Geboorte van Suus

Op 6 maart 2010 hebben Audrey en Frederik een tweede zoon gekregen en Eduard een broertje. Hij heeft de namen Casper Willem Frits. Even op bezoek? Laat het even weten.

Op 22 december 2009 hebben Lianne en Jaring een dochter gekregen en Bram natuurlijk een zusje. Ze heeft de naam Fleur. Wil je een beschuitje komen eten? Even bellen natuurlijk.

Geboorte Fleur

 


Frans Boerema

Op 24 mei 2009 is overleden Frans Boerema.Frans is 79 jaar geworden en heeft zijn gehele leven in de Adelheidstraat gewoond op nummer 8.

Op 25 mei 2009 geeft Paul Tetteroo, directeur van Energy Holland, bij Gea en Harry thuis een voorlichting over zonnepanelen. De avond begint om 20.00.

Op 12 augustus 2008 is geboren Eduard. Op de foto de trotse vade, Frederik, en onze jongste Adelheidstraat bewoner Ontslagen uit het ziekenhuis op onze lustrum Barbeque. Zie ook de fotoalbums voor meer foto's.

Op 25 februari 2008 hebben Elly en Jan hun tweede kindje, Maarten, gekregen en Beryl een broertje. En nu op naar de lente, Wil je even op bezoek? Even bellen!

Op 06 november2006 hebben Erna en Marco een prachtige dochter gekregen. Zij heet Anniek en is het zusje van Koen. Wil je komen kijken? Even bellen!

Op 27 september hebben Joske en Stef (nummer 16) een prachtige zoon gekregen. Hij heet Bram en bewoners zijn welkom om hem te bewonderen. Wel even bellen natuurlijk.

Beryl

Jan en Elly hebben op 23 april 2005 een dochter gekregen, Beryl Anna! Gefeliciteerd namens alle bewoners.

Niet alleen Jan en Elly een dochter. Twee huizen verder op nummer 26 werd op 13 juni Benthe Silke geboren. 49 centimeter groot en 3315 gram zwaar. Fiona en Jelle zijn de gelukkige ouders van dit Friese famke. Felicitaties op benthesilke@hotmail.com.

The Eden Project

Dat de Adelheidstraat bewoners wereldreizigers zijn mag wel blijken uit de volgende foto genomen in het Eden Project in Cornwall, Engeland. Overburen ontmoeten elkaar. Trijnie, Claire, Gretha en Gerrit.

OOG TV

Op 3 en 7 september 2005 is een team van OOG televisie in de Adelheidstraat geweest om opnamen te maken voor de Leukste Straat van Groningen. Presentatie door de altijd goedlachse en charmante Inge Okken. Let op de programma gidsen. Zie ook de pagina Leukste straat van Groningen..

Inge Okken Inge Okken

Betaald parkeren nu ook in de Adelheidstraat. Het onderstaande artikel komt uit het Dagblad van het Noorden van 19 november 2004.

Oranjewijk Groningen